Nejnovější recenze ze sekce Badmintonové doplňky
- skutecne perfektne saje pot
- kdyz je uplne nova, trochu spini - ale nijak zasadne
Tuto celenku bych dororucil vsema deseti. Velmi dobre saje i drzi na hlave. Hrat s celenkou a bez je krucialni rozdil..
- vyborný uchop, neklouze
levné, dobré, funkční
Je to jen čelenka :-)
- super
OK
- proti potu ideální (k čelence jsem zaoupil ještě potítka na ruce... nakonec zatím po prvním testování i při velkém osobním pocení postačila jen čelenka)
doporučuji
- Spokojen
Spokojen
Vzhledově pěkné, slušný materiál
- hornko na ruce při hře
bylo nutno potítko přeložit na polovinu, potom fungovalo
- ok
spokojen
- Více barevných variací
- Nízká cena
- Účinný Windstoper
- Lze použít v zimě i v létě
- Hůř se pere
- Nekupujte bílou
Tyto čelenky mám doma dvě, jednu v černé a jednu v bílé barvě. Rozdíl mezi nimi je docela podstatný, tu bílou perem kvůli nečistotám častěji a tím pádem ztrácí více ze své původní funkčnosti. Čelenky používám jak v létě, během tréninků, nebo jen tak když se jdu proběhnout. V létě dobře sají pot, v zimě si je natahuji hlavně přes uši, které chrání nadmíru skvěle. Mají windstoperovou funkci, přes zbytek hlavy si přetáhnu tenkou čepičku a můžu běhat a trénovat i v zimě, bez rizika nachlazení se. Čelenka je vyrobena ze 100% bavlny a při dobrém zacházení vám vydrží velice dlouho. Já ji peru pouze občas, abych nepoškodil její strukturu. Navíc nezapáchá, ale po námaze ji musíte nechat vyvětrat. Je vhodné nejen na sport, ale i na volné nošení ve městě. Do karet ji hraje i cena, která je razantně nižší než u některých konkurenčních čelenek….
Výtečná savost, příjemný materiál
- prijemny material, uspesne saje pot
- po nekolika vyprani ztraci material jemnost
stejne jako ostatni potika Head jsou z prijemneho materialu, ktery ale po nekolika vyprani ztraci jemnost
Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí